Virág István

2014

Az egész egy Karácsonyi ajándék kereséssel kezdődött. Főhősünk talált egy oldalt, ahol a telefon hátuljára felragasztható fa hátlapokat árultak. Megtetszett neki az ötlet és biztos volt benne, hogy egy elegáns fa hátlap édesapájának tökéletes ajándék lenne.

Ezután döntötte el, hogy elkészíti az első saját készítésű, egyedi, valódi fából készült hátlapját. Megkezdődött a küldeté: amit akkor még nem is sejtett meddig fog tartani.
Járta a boltokat, kereste a megfelelő faanyagot, ragasztót, felületkezelő anyagot, majd elkészültek az első “prototípusok”. A vége az lett, hogy a család minden tagja egy saját névvel gravírozott, stílusos fa hátlap büszke tulajdonosa lett.

2015-2019

Érezte, hogy valami különleges dologra talált rá. A saját névvel gravírozott fa lapok után jöttek az egyedi grafikával ellátott és a több különböző típusú fából készülő hátlapok, amelyek már bármilyen telefon típusára készültek nem csak iPhone-ra.

Nem sokkal később a telefon hátuljára felragasztható hátlapokat felváltották a tényleges védelmet nyújtó, könnyen felpattintható, majd eltávolítható hátlapok. Az alapötletből valami egészen új, valami egészen egyedi jött létre. Erről szól a CreatiWood.

Creatiwood logó

Közös fotó az átvétel után

2020

A töretlen sikeresség ellenére – ahogy általában lenni szokott – az élet döntés elé állította a Creatiwood eddigi tulajdonosát Virág Istvánt aki úgy döntött, hogy exit-el és átadja az eddig felépített márkát.

Így történhetett meg, hogy néhány hetes ismerkedés után átvállaltam a Creatiwood sikeressé tételét. Határozott terveim vannak a márkával, ezért az első újítás az kellett, hogy legyen hogy szűkítjük a portfóliónkat és nem mindenkinek kínálunk fa telefontokokat.

2021

Ettől kezdve a Creatiwood-nál kizárólag olyan iPhone-nal rendelkező tudatos és érett gondolkodású embereknek kínálunk természetes fa mobil tokokat, akiknek a telefon védelme mellett fontos az egyedi és egyedülálló megjelenés is.

Akik maguknak, barátaiknak és családtagjaiknak szeretnének valami maradandó, emlékezetes és egyszerre hasznos, egy szép emléket hordozó eszközt ajándékozni.

Horváth Zoli fotó

Bízom benne, hogy hamarosan Neked is alkalmad lesz átélni a Creatiwood mögött rejlő életérzést.

Horváth Zoltán
tulajdonos | CreatiWood