[cookie_declaration]

A CreatiWood-ról

Az egész úgy kezdődött ,hogy Karácsonyra ajándékot kerestem a családnak. Viszonylag gyorsan találtam egy oldalt, ahol a telefon hátuljára felragasztható fa hátlapokat árultak. Nagyon megtetszettek és biztos voltam benne ,hogy egy elegáns ébenfa hátlap édesapámnak tökéletes ajándék lenne. Csak iPhone-hoz készültek termékek, így azonnal írtam is egy e-mailt ,hogy vállalják-e más telefonra a hátlap elkészítését. Nemsokára jött is a válasz, ők nem foglalkoznak ilyennel. Ezután eldöntöttem ,hogy elkészítem az első saját készítésű, egyedi, valódi fából készült hátlapomat. Megkezdődött a munka, ami akkor még nem is sejtettem meddig fog tartani. Jártam a boltokat, kerestem a megfelelő fa anyagot, ragasztót, felületkezelő anyagot. Közeledett a Karácsony, de szerencsére időben elkészültek az első “prototípusok”. A vége az lett ,hogy a család minden tagja egy saját névvel gravírozott, felragasztható ébenfa hátlap büszke tulajdonosa lett.

A saját névvel gravírozott hátlapok után jöttek az egyedi grafikával ellátott és a több különböző típusú fából készülő hátlapok, amelyek a Te telefonod típusára készülnek nem csak iPhone-ra. A telefon hátuljára felragasztható hátlapokat felváltották a tényleges védelmet nyújtó, könnyen felpattintható, majd eltávolítható hátlapok. Az alapötletből valami egészen új, valami egészen egyedi jött létre. Erről szól a CreatiWood.

Rólam

Virág István

Amikor éppen nem a hátlapokkal foglalkozom, a Budapesti Műszaki Egyetemen vagyok építész hallgató. Nekem mindegy ,hogy épületről, innovatív vállalkozásról, esetleg egzotikus fából készülő mobiltelefon hátlapról van szó, egy a lényeg : az építés.