14 napos elállás

Általánosságban minden internetes vásárlónak jogában áll a rendelés teljesítésétől számított 14 napon belül elállni a vásárlástól, azonban a van néhány termékkör vagy eset amikor ez nem lehetséges. Mivel a Creatiwood által készített fa telefontokok nem előre gyártott, hanem egyedi paraméterek alapján létrehozott termékek, – melyet kifejezetten a vásárló személyére szabunk, vagy az ő kérésükre állítotunk elő – így a mi esetünkben ez nem él, de…

Elégedettségi garancia

A Creatiwood által készített fa telefontokokra az átvételtől számítva 30 napon belül elégedettségi garanciát vállalunk. A garancia nem terjed ki a nem rendeltetésszerű használat okozta mechanikai és esztétikai hibákra. Alapesetben termékcsere vagy pénzvisszatérítés mellett dönthetsz.

Termékcsere

Amennyiben a 30 napos elégedettségi garancián belül meghibásodik a termék vagy ha sérült, hibás, vagy nem a rendelésednek megfelelő terméket kaptál, kérünk ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot az hello@creatiwood.hu e-mail címen, és írd meg nekünk az e-mailben kapott rendelési számodat.

Egy kép többet mond ezer szónál, ezért arra kérünk, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében küldj nekünk fotót is a hibás termékről. Így nekünk is egyszerűsíted a teendőnket ezzel kapcsolatban.

Ezután a csapatunk megkezdi a cseretermék kiküldésével járó feladatokat. Kérünk, hogy a futárnak, aki szállítja a cserét add át a hibás telefontokot. A termék cserével járó logisztikai költségeket a Creatiwood viseli.

Pénzvisszatérítés

Ugyancsak a 30 napos elégedettségi garancián belül ha meghibásodik a termék vagy ha sérült, hibás, vagy nem a rendelésednek megfelelő terméket kaptál, vedd fel velünk a kapcsolatot az hello@creatiwood.hu e-mail címen, és írd meg nekünk az e-mailben kapott rendelési számodat.

Összefoglalvaa tehát:

  1. Vedd fel a kapcsolatot velünk a hello@creatiwood.hu e-mail címen, és kérünk, hogy írd meg a rendelési számodat, hogy gyorsan megtaláljuk a rendszerben a vásárlásodat.
  2. Csapatunk ezután küld neked egy formanyomtatványt, ami tartalmazza a további teendőidet. Ezek alapján tudod visszajuttatni a terméket vagy termékeket számunkra.
  3. Add fel a csomagot a nyomtatványon található instrukciók alapján – a visszaszállítás költségeit a Creatiwood nem tudja átvállalni, ez a vásárlót terheli a törvényben megszabottak alapján.
  4. A termék beérkezése után csapatunk visszatéríti a rendelésed értékét, az eredeti szállítási díjjal együtt.

Visszatérítés időigénye

Miután a termék beérkezett csapatunk 3 munkanapon belül megkezdi a korábbi rendelésed értékének visszautalását. A banki utalások általában néhány órán belül jóváíródnak, azonban nem tudunk felelősséget vállalni a banki ügyintézés miatt történő csúszások miatt.

Rendelés visszamondása

A rendelések lemondása csak addig lehetséges, amíg nem “gyártjuk” le a személyre szóló, egyedi paraméterekkel rendelkező terméket.