Referencia

Legfrissebb munkáink facebook oldalunkon megtekinthetőek.

Kinyitható tok 4 féle fából

Egyedi rendelésre készült tok iPhone 5-re. Négy féle fából, belül bankkártya/ igazolvány tartóval.

Baglyos hátlap koto fából

Egyedi készítésű fa hátlap, részletes, gravírozott bagoly grafikával.

Habsburg Ferdinánd hátlapja makore fából

Ez a hátlap az utolsó magyar király dédunokájának, Habsburg Ferdinándnak a 18. születésnapjára készült. A hátlap az ő logójával készült és egyébként autóversenyzéssel foglalkozik.

Batman-es hátlap makore fából

Batman visszatér. Ezúttal egyik tokunkon. 🙂 Ajándékként készült kinyitható tok makore fából.

Szifon.com-nak készült tok koto fából

A koto fából készült tok a Szifon.com-nak készült, akik cikket írtak a CreatiWood-ról. Itt olvashatjátok: http://szifon.com/2015/05/04/valodi-fa-tokok-egyedi-grafikaval-a-creatiwoodtol/

Szívecskés hátlap padauk fából

Élénk vörös árnyalatú padauk fából készült hátlap, gravírozott szív grafikával. Igazi csajos tok.

Marbelouss hátlap koto fából

A képeken kifejezetten a Marbelouss divatblognak tervezett hátlapot láthatjátok. Az oldal tulajdonosával, Dorinával, a blog stílusához illő, finom erezetű, világos árnyalatú koto fára esett a választásunk, amely eredetileg egy japánból származó fa fajta.

Basacolors ébenfa/makore hátlap

Basacolors festék, szerszám nagykereskedelmi cég hátlapja két féle fából: ébenfából, makore fa berakással. Olyan hátlapra volt szükség, amely a cég arculatába tökéletesen beleillik, hiszen ez is egy reklám felület. Innen jött az ötlet ,hogy a hátlapon egy festékpacába legyen belegravírozva a logo. A hátlap két féle telefonra is elkészült: Sony Z1 és Sony Z1 Compact.

Szálcsiszolt aluminium hátlap – Flex Gym

A hátlapok egy budai konditeremnek készültek, a Flex Gym-nek. A vasak világában a telefon hátlap sem készülhetett fából, ezért esett a választás a szálcsiszolt aluminiumra. Olyan kemény az anyag ,hogy gravírozni nem is tudtunk rá, ezért egy speciális technikához kellett folyamodnunk ,hogy grafikát helyezhessünk el rajta. A hátlapok iPhone4/4S-re megvásárolhatók a teremben.

Loading...

Pin It on Pinterest