CreatiWood specialitás

Az általunk készített fa telefontokok nem tömegtermékek, ezért minden egyes tokot “frissen”, a megrendelés beérkezése után alkotunk meg. Ennek okai:

  • telefontokjaink jelentős része egyedi igények alapján készül, így képtelenség előre “gyártanunk” (és nem is a mi stílusunk)
  • így tudjuk biztosítani, hogy telefontokjaink nagy precizitással és odaadással készüljenek, a Te igényeidnek megfelelően.

Elkészítési idő

A webshopban szereplő kollekció termékek elkészítési ideje 4-5 munkanap
Egyedi megrendelés esetén a telefontok elkészítési ideje 6-8 munkanap

Minden esetben egyeztetjük a csomag várható elkészülési idejét és előrelátható megérkezésének dátumát.

Házhozszállítás

Házhozszállítás az ország egész területén belül a GLS segítségével!

Termékeinket minden esetben a GLS futárszolgálat szállítja ki az általad megadott címre az átadás után maximum 48 órán belül, de az esetek 90%-ban 24 óra múlva, azaz másnap Nálad a termék.

A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra, munkanapon 8.00 és 17.00 óra között.

A futár a kézbesítés napján sms-ben értesít, hogy mely 3 órás időintervallumban várható az érkezése. Ha Neked az adott nap, a kézbesítés helye, vagy időpontja nem felel meg, beszélj meg a futárral egy másik helyet, időpontot, esetleg napot (az SMS tartalmazza a futár telefonszámát).

A szállítási díj két kézbesítési kísérletet tesz lehetővé. Amennyiben az első kézbesítés nem volt sikeres, a GLS futár írásos értesítőt hagy a címzettnél. Ha a címzett nem jelentkezik a GLS futárszolgálatnál, a futárszolgálat 5 napon belül még egyszer megkíséreli a csomag kikézbesítését. Ha ez alkalommal sem sikerült a kézbesítés, akkor visszaszállítja a csomagot a Creatiwood-nak. Ebben az esetben felvesszük Veled a kapcsolatot.

  • A házhozszállítás díja: 1,490 Ft
  • A szállítás 19,990 Ft megrendelési összaghatár felett: INGYENES

Személyes átvételre nincs lehetőség!

Fizetési lehetőségek

Egyszerű fizetés bankkártyával

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed a Barion nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Neked.

 

Barion logo

Okos és biztonságos fizetés

 

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat
Mastercard
Maestro
Visa logo
Visa electron logo

Egyszerűen előre utalással

Előre utalásos vásárlás esetén a termék árát a megrendelés után érkező e-mailben megadott számlaszámra előre utald át. Fontos, hogy a közlemény rovatba tüntesd fel az megrendelés számát. (A megrendelés számát az e-mailben találod az összes fontos információval együtt, mint például a pontos címünk és elérhetőségünk)